Kerry Porritt, sekretarka skupine in pravna svetovalka v podjetju Keller, je bila razglašena za eno izmed 100 najvplivnejših žensk v inženirskem sektorju. 

Seznam, ki ga je pripravila družba za imenovanja v upravne odbore Inclusive Boards v partnerstvu s časnikom Financial Times, je bil objavljen pri Inclusive Boards: Konferenca Ženske v inženirskem vodenju 22. oktobra 2019.

Kerry pravi: »Vesela sem, da sem se znašla na tem seznamu skupaj s skupino tako navdušujočih žensk, in ponosna sem, da sem prejela to priznanje. V podjetju Keller se zavzemamo za ustvarjanje okolja, v katerem imajo vsi enake možnosti za uresničevanje svojega polnega potenciala in kjer lahko raznovrstnost cveti.«

Elizabeth Oni-Iyiola, razvojna direktorica pri Inclusive Boards, pravi: »Inženirke in inženirji vplivajo na skoraj vsa področja našega vsakdanjega življenja. Kerry in tiste, ki jih predstavljamo danes, so vzornice, ki navdihujejo okolico ter dokazujejo vodstvo in vpliv pri delu, ki ga opravljajo.«

Med predstavljenimi so vodilni kadri iz pomembnih inženirskih podjetij, kot so Amey, Arup, BAE Systems in Laing O'Rourke.